Yritys

Omat ammattilaiset ja oma kalusto - palvelu pelaa

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä erilaisille kiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistönhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin.

TL-Maint syntyi vuonna 2002 halusta tehdä kiinteistöjen huoltoa pykälän verran paremmin. Tavoitteenamme on olla alan paras kumppani ja työnantaja. Asiakkaillemme tahdomme tarjota kiinteistön huoltoon liittyviä palveluja kustannustehokkaasti, tinkimättä laadusta tuumaakaan. Se on mahdollista itse kehittämämme tehokkaan toimintamallin ansiosta. Ylpeystekijöitämme ovat yli 110 omaa ammattilaista ja oma kilpailukykyinen kalusto. Parhaan palvelun takaamiseksi kehitämme toimintaamme ja kalustoamme jatkuvasti.

Palveluihimme voit tutustua tarkemmin Palvelut-sivulla.

TL-Maint

Hyvällä kalustolla homma sujuu

Taitavien tekijöiden lisäksi hyvä työjälki vaatii myös hyvän kaluston. Sen vuoksi pidämme huolta siitä, että käytössämme on aina kilpailukykyinen kalusto, joka mahdollistaa työskentelymme kaiken kokoisissa kohteissa ympäri vuoden. Silloinkin, kun myrskytuulet puhaltavat tai pakkanen paukkuu.

Kalustoomme kuuluu pyöräkoneita, kiinteistönhuoltotraktoreita ja avolava-autoja, joissa kaikissa on mukana monipuoliset työvälineet aina vuodenajan mukaan. Teknisiä huoltotoimenpiteitä varten käytössämme on useita huippuvarusteltuja pakettiautoja. Ja mitä kalustoomme ei kuulu, pystymme aina hankkimaan yhteistyökumppaneidemme kautta. Näin voit asiakkaanamme olla aina varma siitä, kiinteistönne hoitaminen sujuu mutkattomasti.

Töihin TL-Maintiin?

Lue lisää