Siivouspalvelut

Onko taloyhtiössänne varmasti pinnat puhtaana ja paikat järjestyksessä? Etsitkö luotettavaa kumppania pitämään huolta asuntoyhtiönne tai liiketilanne siivouksesta juuri niin usein kuin tarpeen?

TL-Maintin yli 50 siivoustyöntekijää ovat kaikki ripeitä ja huolellisia puhtaanapidon ammattilaisia, jotka toimivat tehtävässään täysipäiväisesti. Jokaisesta siivouskohteesta vastaa työpari, jolloin voit olla varma, että myös erityistapauksissa kiinteistönne siivoaja tuntee kohteesi. Siivouskohteita Jyväskylässä vastuullamme on yli 350 ja nopean palvelun varmistamiseksi olemme jakaneet kaupungin pienempiin alueisiin, josta vastaa oma tiiminsä.

Teemme myös harvemmin tehtäviä suursiivouksia, joissa muun muassa vanhat vahaukset poistetaan asianmukaisilla aineilla ja ajan mittaan kuluneet pinnat elvytetään uuteen loistoon.

Oman keskuspesulamme teollisuuspesukoneet takaavat sen, että käyttämämme siivousvälineet ovat aina ensiluokkaisen puhtaita. Käytämme nykyaikaisia ja ekologisia matalalämpötilapesuaineita. Siivoustyön laatu on meille hyvin tärkeää ja seuraamme sitä jatkuvasti.

Tarvitseeko kiinteistönne siivousta päivittäin, viikottain vai kuukausittain? Siivouspalvelu on mahdollista mitoittaa juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme, millainen siivouspalvelu olisi teidän tarpeisiin sopiva.

Töihin TL-Maintiin?

Lue lisää