Kiinteistön huolto

Kiinteistö on paljon muutakin kuin vain seiniä, ikkunoita ja ovia. Kiinteistö on työpaikka tai koti, jossa vietetään suuri osa päivästä. TL-Maint auttaa teitä pitämään ensiluokkaista huolta kiinteistöstänne. Tarjoamme Jyväskylän sekä lähiympäristön asukkaille ja yrityksille kokonaisvaltaista kiinteistöjen huoltopalvelua.

TL-Maint

TL-Maintin tapa toimia perustuu ajatukseen, jossa kaupunki on jaettu alueisiin joita hoitavat aina omat tiiminsä. Näin varmistamme, että huolto on aina nopeasti paikalla sekä sen, että useampi huoltomies tuntee alueen kohteiden erityispiirteet. Aluetiimimme koostuu erilaisista ammattilaisista, sen ansiosta esimerkiksi teknisiin korjauksiin erikoistuneet työntekijämme voivat keskittyä juuri siihen tehtävään minkä parhaiten osaavat. Teknisen huollon käytössä on useita huippuvarusteltuja pakettiautoja. Jokaisella kohteella on myös nimettynä vastuullinen huoltomies, jonka kuvalliset yhteystiedot löytyvät aina kiinteistön aulasta. Asiakkaana voit siis aina asioida saman tutun henkilön kanssa.

Kiinteistönhuoltopalvelumme räätälöidään aina tarpeen mukaan, jotta voimme huomioida esimerkiksi taloyhtiönne erikoistarpeet. Teidän kiinteistöllenne se tarkoittaa luotettavaa ja sujuvaa palvelua kaikkina vuodenaikoina ympäri vuorokauden.

Töihin TL-Maintiin?

Lue lisää