Palvelut

TL-Maint tarjoaa Jyväskylässä taloyhtiöille ja liikekiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin. Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Yksi soitto meille ja saatte asuntoyhtiönne tai liiketilanne tarpeisiin sopivan palvelupaketin.

Nopea ja tehokas palvelumme on mahdollista TL-Maintin joustavan toimintatavan ansiosta. Eri osastomme toimivat tiiviissä yhteistyössä ja keskustelevat keskenään, jolloin esimerkiksi siivouspalvelumme välittää suoraan kiinteistön huollolle tiedon huomaamastaan huoltotarpeesta. Olemme jakaneet kaupungin pienempiin toiminta-alueisiin, jonka sisällä toimii eri toimintoihin erikoistuneet tiimit. Alueellisella toiminnalla pystymme pitämään välimatkat lyhyinä ja toimintamme nopeana sekä kustannutehokkaana. Käytämme työaikamme mieluummin itse työn tekemiseen kuin paikasta toiseen siirtymiseen. Keskitetyssä toimintamallissamme ammattilaiset voivat keskittyä siihen tehtävään minkä parhaiten osaavat, esimerkiksi koneen kuljettaja voi tehdä työnsä ratin äärellä eikä lapion varressa.

TL-Maint - Palvelut

Yli 100 kiinteistön huollon ammattilaistamme hoitavat homman kuin homman omalla kalustollamme, kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa. Teemme työmme omin voimin, alihankintaa käytämme ainoastaan tarkkaa erikoisosaamista vaativissa tehtävissä. Kalustoomme kuuluu monenlaisia pyöräkoneita, traktoreita ja autoja, joissa kaikissa on monipuoliset, nykyaikaiset työvälineet.

Töihin TL-Maintiin?

Lue lisää